logo golfreiswijzer
Homepage golf Nieuwtjes over golfreizen, golfvakanties golfbanen Geef u hier op voor nieuwsbrief vol met golfreis-nieuws Algemene links voor golf en golfreizen E-mail de redactie van golfreiswijzer bookmark tell a friend
Golf courses and hotels on golftravelguide.com

Ruim 16.000 golfbanen, hotels en accommodaties nabij golfbanen in Europa en verder weg

Uitgebreide informatie over bijna 8.000 golfbanen in ruim 90 landen. Verder informatie over ruim 8.000 accommodaties en golfresorts in de buurt van golfbanen. Ook reviews en beoordelingen op banen, nieuwsbrieven en honderden golfreisnieuwtjes.

Reacties en ervaring(en) met golfbanen

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan maar erg lang. Zeker met nat weer is de rough meedogenloos. Receptioniste is echt vriendelijk en behulpzaam. 2 x 18 holes gespeeld met een lekkere lunch tussendoor.
Helaas was de baan net geprikt en de Greens bemest. Maar dat moet ook gebeuren.

eigen_wijze | 17-09-2021 | review: Powerscourt Golf Course West / Ierland

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag geel/rood gespeeld in Brunssummerheide als gasten van het hotel.
Onze 12 uur starttijd gaf gelijk gedoe omdat er doorstarters moesten ritsen.
Uiteindelijk speelden we strak achter een vierbal met tweeballen in de nek ademend.

Omdat de baan lastig in elkaar is gestoken we goed kijken waarheen te spelen. Bijna alle holes kennen een gedeelte waar je tegen de spelrichting inloopt of speelt. Best gevaarlijk en regelmatig vlogen er ballen rond. De sfeer was vrij lawaaiig in de baan door de grote drukte en luidruchtige golfers,

Dat op de greens de sprinklers zonder waarschuwing aangingen was niet echt maar paste in het beel evenals het lawaaiige waar vrolijk werd gerookt.


Een leuke baan, heuvelachtig gebied met erg lange smalle holes en zachte trage greens. Misschien dat we niet getroffen hebben, maar deze golfbaan slaan we over in de toekomst.

Kezy | 17-09-2021 | review: Brunssummerheide Golfclub / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

molle1 | 17-09-2021 | review: Peelse Golf / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

mooie verzorgde baan met afwisselende holes, driving range waren ze helaas aan het maaien en ballen aan het rapen, chipping green waren ze aan het besproeien en putting green was die naam niet waardig.. kleedkamers gedateerd.
Terras clubhouse (met zeer vriendelijke bediening) geeft wel een heel erg mooie uitkijk over de baan.

molle1 | 17-09-2021 | review: Peelse Golf / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

De golfcourse wordt zienderogen beter. Fairways en teeboxen waren goed. De greens waren helaas verschillend van kwaliteit en snelheid. De 9 holes zijn uitdagend door smalle fairways en natuurlijke hindernissen. Als introducé kun je voor aantrekkelijk greenfee-tarief 9 leuke holes lopen.

Loek Werring | 17-09-2021 | review: Rosmalen Golfclub / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Font del Llop Golf Resort, a hidden pearl., appr. 15 min from Alicante, Between the mountains, playing down and up, wide and narrow fairways, par 3 over water & ravines, in other words recommended. Given the temperature well maintained course. no flights that are booked full to 3-4 balls Twiligt which is very attractive incl. Buggy. I hope to come back again

nieuwsts | 17-09-2021 | review: Font del llop Golf Resort / Spanje

Beoordeling met 4 sterren

Heuvelachtige baan midden in Freudenstadt. Prima onderhouden. Was wat nat na de regen van de nacht en ochtend maar dat trok snel weg. Hole 11 is berucht, de marshal adviseerde ' nur uber das Zaun spielen am Fairway', en dan is het prima te doen. Spannende bospaadjes naar de heren Tboxen. Prachtige wilde bloemen en kunstwerkjes op de baan. We kregen een zakje bloemzaad mee voor thuis, hopelijk wordt onze tuin volgend jaar ook zo mooi!

cora7 | 16-09-2021 | review: Freudenstadt Golf Club / Duitsland

Beoordeling met 4 sterren

Mooie omgeving om golf te bereiken
Fraaie met hout afgewerkte gebouwen (clubhuis/secretariaat/materiaallokaal) mooi geïntegreerd in de duin- en bos omgeving
Vriendelijk professioneel onthaal
Mooie nette shop
La Fôret - Mooie wijdse heel goed onderhouden baan - brede fairways - nagenoeg geen rough - afwisselende greens.
In zijn geheel is La Fôret niet echt 'uitdagend', maar dat maakt de baan dan wel leuk om ook met een hogere handicap te spelen.

pascal.jacquemyn | 16-09-2021 | review: Golf du Touquet La ForÍt / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan, mooie fairways. Heide stond prachtig in bloei.
Erg jammer dat de greens hobbelig en traag waren. Komen zeker keer terug.

Erik broek | 16-09-2021 | review: Hoge Kleij Golfclub / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige baan.
Vriendelijk en enthousiaste mensen.

rooijakkers.ellen | 16-09-2021 | review: Golfpark De Haenen / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Na een regenachtige start 18 holes gelopen. De ontvangst was prima, het was heel rustig dus alle tijd om eerst een café te nuttigen en daarna te starten op buka 1. De baan ligt er goed bij, hier en daar een dor en droog stukje fairway met super mooie greens! Een enkele holes blind shots noodzakelijk, dusssss ehhh maar zien waar de bal terecht komt. Na 9 holes heerlijk geluncht in het restaurant, een absolute aanrader! In de middag de tweede uitdagende lus gelopen. De vergezichten over het Toscaanse landschap zijn heel mooi, genieten geblazen dus. Wij moesten voor 2 x greenfee en buggy (geen overbodige luxe) €190,- betalen. Al met al een heerlijke dag gehad.

jaapdv | 16-09-2021 | review: Montecatini Golf & country Club / ItaliŽ

Beoordeling met 4 sterren

Mooie goed onderhouden parkbaan, met Mooie oude prachtige bomen, een lust om hier te kunnen golven, en dat voor maar 20 euro, echte aanrader.

harbc | 16-09-2021 | review: Neheim-HŁsten Golfclub Sauerland / Duitsland

Beoordeling met 4 sterren

Als Nederlander is een baan als dit een genot om te spelen. Grote hoogteverschillen, schuine standen op fairways, heerlijk weer en prachtige vergezichten. De ondulerende greens liepen goed, al waren ze wat traag. Op z'n buitenlands langs sommige holes huizen en appartementen, maar het mag de golfpret niet drukken. Leuke variatie in holes, uitdagende lay-out en toch ook weer niet te moeilijk. Hier en daar over een valleitje slaan, mijn dag kan niet stuk. Kortom een aanrader om te spelen.

andreas55 | 16-09-2021 | review: Boavista Golf Club / Portugal

Beoordeling met 4 sterren

Zeer complete en mooie parklandbaan west van Aurillac. De baan slingert zich door het licht heuvel achtige gebied, met veel variatie in de holes. Fairways en greens prima, ook al was het wat nat op de dag dat we speelden. Vriendelijk ontvangst op deze echte clubbaan. Iets duurder dan banen in de omgeving, maar beslist een aanrader.

han5 | 16-09-2021 | review: Gold de Haute-Auvergne / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Een dagje golfen bij de Belgische buren op Rinkven.
Prachtig clubhuis bij aankomst en goede oefenfaceliteiten met gratis drivingrange ballen waar zeker de helft aan vervanging toe is maar gratis is altijd gastvrij. Ontvangst door caddymaster gastvrij en gaf ons greenfee voucher voor de northcourse en de prijs is fors 75 pp.
Nadat we ingeslagen hadden op zoek naar de hcp tabellen en die bleken nogal complex te zijn voor beide 18 holes lussen. Toen bleek dat we niet op de Northcourse moesten starten maar op de Southcourse foutje helaas. De N course blijkt alleen voor leden beschikbaar te zijn. En dan haak ik al een beetje af. Gestart op S course en dit is een eenvoudige parkbaan. Met redelijk brede fairways en pas op de tweede negen wat afwisseling in de holes met enkele doglegs. Onderhoud is uitstekend en zelfs een eerste en tweede cut is gemaaid langs de fairways. Chapeau voor de Marshal die door had dat we niet werden doorgelaten en ervoor zorgde dat we drie langzame dames mochten passeren op hole 13. Op het mooie terras nog een borrel gedaan met heerlijke hapjes. Er is een gratis greenfee actie vd baan waar je kans op maakt als je hier een review schrijf op LC. Haha mooi actie maar dan willen we we de Northcouse spelen. Kleine noot voor de caddymaster! Kortom prima dagje gehad bij de buren en komen graag nog eens op visite.

robertkleihorst | 15-09-2021 | review: Rinkven International Golf & Country Club / BelgiŽ

Beoordeling met 4 sterren

Mooi gelegen ruime golfbaan die helaas veel te lijden heeft gehad van droogte. Overigens waren de tee boxen en de greens goed onderhouden en de greens liepen bijzonder goed.
Zeer vriendelijke ontvangst in een gedateerd clubhuis.

mouwen48 | 15-09-2021 | review: Olonnes / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Prachtige mooie linksbaan in een natuurlijk landschap. Snelle greens.

arjan5 | 15-09-2021 | review: D'Amerlander Duinen (Ameland Golfvereniging) / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Deze parkbaan ligt er zeer goed onderhouden bij. Jammer daarom, dat veel plaggen niet teruggelegd worden door de spelers.
Leuk dat alle holes dubbele afslagen hebben; dat maakt m.n. de par-3’s spannender. Ondanks de bomen kan de wind verraderlijk zijn, zeker ook op de achterste holes 6 en 7.
Prachtig clubhuis, fijne bediening en heerlijk gegeten.

RienSiervogel0 | 15-09-2021 | review: Kagerzoom Golfclub / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Op uitnodiging van een business lid kennis mogen maken met deze mooie baan.
De ontvangst was zeer correct en professioneel. kleine golfshop er bij, logo-balletje kopen; "wel merk wilt u? "!
Clubhuis was mooi, overzichtelijk, met diverse plekken om later even na te spreken.
De keuken had verrassend lekkere dingen voor ons in petto.

Oh ja; we gingen golfen! :
De layout van alle holes was erg mooi, fantasierijk, soms moeilijk. Op enkele plaatsen was op de fairway sprake van schade door engerlingen en kraaien (moeilijk te bestrijden). Maar de algemene staat van de baan (t-box, fairway en green) wat perfect.
Enkele holes waren verraderlijk moeilijk, maar vandaar ook de extra slagen die ik mee kreeg. Minpuntje vond ik dat enkele holes erg dicht langs de rijksweg lagen.
Veel "lateraal water" langs de holes... dus HOU HET DROOG!
De roughs zijn op dit moment erg dodelijk, bal er in = kwijt.
Als met al hele goede indruk, was zeer tevreden, zou graag nog eens spelen!

rjanssen.r2retailcom | 15-09-2021 | review: Lage Vuursche GolfsociŽteit / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Erg leuke baan om te spelen.
Eerlijke baan: als je op de fairway kunt blijven word je beloond waardoor een goede score mogelijk is.
Oefenfaciliteiten prima
Mooie omgeving: ruim met toch een parkgevoel
Algemeen: goed verzorgde baan
Een aanrader (zeker het warme appelgebak op hole 19).

toonberkers | 15-09-2021 | review: Midden-Brabant Golf en Country Club / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Gastvrij ontvangen en goed op weg geholpen naar de eerste tee.

gjdehaan | 15-09-2021 | review: Oosterhoutse Golf Club / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

valeremores | 15-09-2021 | review: Reymerswael Golfvereniging / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

De autorit naar de baan beloofde al een spectaculaire beleving en die werd bewaarheid. Na een vriendelijke ontvangst vergden de 1e 9 holes: afstand, precisie en aanpassingsvermogen. Uitdagende en afwisselende holes in een natuurlijke omgeving, veel hoogteverschillen en prachtige vergezichten (bergen, zee). Groot verschil met 2e 9, die wel precisie vergen maar van een veel meer gecultiveerde aard. Veel greens op hoogte aan te spelen. Baan op diverse plaatsen nog erg nat maar prima onderhouden; greens wisselend van snelheid. Restaurant oké, sanitaire ruimten gedateerd.

wniet4 | 15-09-2021 | review: Alhaurin Golf & Club Hipico / Spanje

Beoordeling met 4 sterren

Mooie baan. Greens en fairways goed onderhouden. Door de pijnbomen is precies spel nodig. Dat maakt deze baan uitdagend.

lexxel55 | 15-09-2021 | review: Platja d'Aro Golf Pitch & Putt / Spanje

Beoordeling met 4 sterren

naast een prima ontvangst door caddiemaster en restaurant hebben wij heerlijk gespeeld op deze prachtige baan. Door de vele regen waren de grens traag en holes en bunkers gevuld met water. Bijkomend voordeel is dat door de regen de baan zeer rustig was. Na afloop heerlijk mosselen gegeten. Een echte aanrader deze club.

Julamaaswies | 15-09-2021 | review: Land-Golf-Club Schloss Moyland / Duitsland

Beoordeling met 3 sterren

Een slechte planning en afwezigheid van marshals levert veel vertraging op in de baan.
Buggy's uit de tijd van het kasteel, maar wel € 40,00 vragen.

o bordewijk | 15-09-2021 | review: Saint-Malo GC / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Gespeeld op een woensdag, lekker rustig in de baan, we konden eerder starten. De range is tamelijk klein en oefengebied idem. De baan lag er super bij, fairways vol in het gras, goed gemaaid, greens ook uitstekend maar langzaam. Eerste keer 9 holes is even wennen en goed kijken en dan tweede negen kan je je op de pins richten. De baan is niet heel moeilijk, niet zo lang, voldoende breed en op de greens was het best te doen. Enige hinderlijke, waar ze niks aan kunnen doen natuurlijk, is de vieze diesellucht van de binnenvaartschepen die over de hele baan waaide. De mensen in het clubhuis en restaurant zijn vriendelijk en gastvrij. Leuke middag gehad en kom graag terug.

Rydercuppie | 15-09-2021 | review: Old Course Loenen / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

jacquelinevermunt | 15-09-2021 | review: Dronten Openbare golfclub / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Keurige golfbaan met diverse erg leuke holes. Het onderhoud is er prima voor elkaar. Greens mogen wel wat sneller. Onkruid kom je op de fareways en greens nauwelijks tegen. Bunkers liggen er ook goed bij. Oefen faciliteiten zijn fantastisch.
Maar niet alles is er rozengeur en maneschijn. Het gras naast de fareways is van een soort koeiegras vol met klaver waar nagenoeg elke bal onvindbaar is. Dit komt de spelvreugde niet ten goede. In heel de baan zag je zoekende golfers. Dus veel wachten.
Gelukkig gaan ze op mijn homecourse hier anders mee om. Tip maai dat gras tactisch in de buurt van landingarea's.

Bogey McBunker | 14-09-2021 | review: Gut Glinde Golfclub / Duitsland

Beoordeling met 4 sterren

Opnieuw gespeeld na 7 jaar en dit blijft een super leuk terrein...
Vrij smal, veel op en neer, veel doglegs...
Terrein is goed onderhouden, mooi met de wilde bloemen en bloemen op andere plaatsen zoals bij hole 18...
Het terrein is niet simpel door de hoogteverschillen en ook door de moeilijk leesbare greens die trouwens in perfecte staat waren...
Hole 11 & 12 zijn toch 2 holes die mij zullen bijblijven.
Ontvangst ook heel vriendelijk en leuk terras om bij te praten na het spelen...

ndc_home | 14-09-2021 | review: Freudenstadt Golf Club / Duitsland

Beoordeling met 4 sterren

Bij deze baan is buggy verplicht. Gezien de behoorlijke hoogte verschillen en sims behoorlijke afstanden tussen de holes, begrijp ik dit wel. Baan lag er ondanks een lange periode van droogte behoorlijk groen bij. Fairways en greens waren prima onderhouden. Wel zat er eet behoorlijk verschil tussen snelheid op de greens tussen 1ste (langzaam) en 2de 9 (snel). Baan heeft een paar hele mooie holes, waar je een behoolijk stuk naar beneden moet slaan. Verder maken hoogte, waterhindernissen, doglegs en bebossing het de golfer lastig. Daarnaast is het lopen op deze baan ook genieten van de mooie uitzichten en mooie panorama plaatjes kunt maken van overgang van land en rivier naar de zee. Restaurant/bar was prima. Evenals in de golfshop van endreole waren er ook hier alleen maar heren polo's in de maten s en m. Oefen faciliteiten zijn prima. Zeker een baan die we nog wel een zouden willen spelen.

jvmosel1962 | 14-09-2021 | review: Sainte Maxime Golf (Golf Blue Green) / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Pointers: Tuesday
- 18 holes / 2p / Manoir
- Buggy (40€)
First 9 holes were pretty difficult, last 9 holes are easier. Courses are well maintained!

Tip: greens are pretty fast, sometimes hard to find the right speed.

nathaliezine | 14-09-2021 | review: Omaha Beach Golf Club / Frankrijk

Beoordeling met 4 sterren

Ugolino golfbaan is één van de oudste banen van Italië, schitterend gelegen in het Toscaanse landschap. De ontvangst was vriendelijk en ondanks onze relatief late starttijd,15.00, moesten wij het volle pond betalen,2 x greenfee + buggy = € 210,-
De fairways zijn over het algemeen redelijk bespeelbaar, veel droge en kale plekken.
Door het sterk glooiende karakter is een buggy geen overbodige luxe bereid je voor op vele blind shots… geen hole ligt vlak en dat maakt de baan uitdagend.
Wij hadden gehoopt om na afloop,18.30, een lekker hapje te eten op het terras van het clubhuis… echter dat was niet mogelijk! Echt, in onze ogen, on-Italiaans om de tent om 18.00 dicht te doen.
Voor ons een deceptie, het hoort niet bij zo’n baan.
Leuk om er een keer gespeeld te hebben.

jaapdv | 14-09-2021 | review: Dell'Ugolino Golf / ItaliŽ

Beoordeling met 3 sterren

Eerste 9 holes mogen spelen met het bedrijf.
De eerste 9 holes is een PAR 34. dat maakt de hele baan een PAR 70. Leuk als je onder de 80 wilt score. Ik miste echt wel een PAR 5 hier.
De variatie op de eerste 9 ervaar ik niet als heel hoog.
Het feit dat ik deze review een dag later schrijf en de plattegrond van Amelisweerd erbij moet pakken om na te gaan hoe de baan was, zegt eigenlijk genoeg.

Het onderhoud mag beter. Teeboxxen waren best oke.
fairway op best wat plekken droog en geel.
De greens zijn zwak. Traag en ook hier heel "gekke" plekken.

Oefenfaciliteiten vind ik duur,4 euro voor 40 ballen.

Eten was lekker, qua prijs geen idee. Service was goed, aardige bediening waarmee ook te lachen valt.

Pro's
- Centraal gelegen

Con's
- Lawaai van snelweg en trein goed hoorbaar
- Greens lagen er slecht bij
- Baanboekje en de borden op de Tees kloppen niet
- Eerste 9 is PAR 34

Eindoordeel: Dat ze een ledenstop hebben is best prima. Als ik een keer in Utrecht ben en wil spelen is deze baan te overwegen.

Birdie-golf-NL | 14-09-2021 | review: Amelisweerd Utrechtse Golfclub / Nederland

Beoordeling met 3 sterren

Heerlijk, eindelijk een golfbaan waar je geen plaggen hoeft terug te leggen..., althans een plagje meer of minder maakt hier geen verschil. Sommige fairways zijn één grote plaggenbende. Kwamen wij een week geleden op een Duitse baan met een mollenprobleem, hier hebben ze een nog groter probleem: dassen! De mol is in Duitsland beschermd, de das in Nederland. Een ramp voor de golfbaan, want op sommige plaatsen zijn fairways compleet omgewoeld, maar er lijkt ook weinig aan gedaan te worden om de zaak weer enigszins te fatsoeneren. Ik begreep overigens dat het op een andere baan wel gelukt was om van de dassen af te komen.
Als de dassen het enige probleem waren, ala, maar ook de afslagplaatsen zijn in niet al te beste conditie (bol en met gaten) en de greens waren echt erg. Net gezand en niet gesweept. De snelheid varieerde daarom enorm en er was nauwelijks serieus te putten. Verder ziet de entourage van de baan er enigszins verwaarloosd uit: de schoenenborstels die bij sommige tees staan vallen uit elkaar, holeborden zijn nog uit de Efteling tijd en de vellen hangen erbij, etc. Niet erg inspirerend allemaal. Wellicht is men nog bezig om de overgang te maken vanuit de Eftelingtijd, maar er moet wel het een en ander gebeuren om de golfbaan weer een goed aanzien te geven, succes!
Het eten was verder prima verzorgd, al duurde het vooraf 3 kwartier om van te voren bestelde borrelplanken op tafel te krijgen.
Ik had een hoge dunk van deze golfbaan, hopelijk kan men dat in de toekomst weer waarmaken!

kjmetman | 14-09-2021 | review: Efteling Golfpark / Nederland

Beoordeling met 3 sterren

Wat een teleurstellende ervaring. Een baan met zo'n mooie lay-out verdient een betere kwaliteit. De tee-boxen zijn zonder uitzondering "gebolleeerd". Vlak staan is bijna nergens mogelijk. Is hier een reden voor? De fairways zijn door de kraaien-kauwen-eksters en eventueel andere beesten behoorlijk omgewoeld bij het zoeken naar engerlingen. Dat is overmacht, en een probleem wat meerdere golfbanen hebben. De greens zijn een ramp. Door de vele slecht of geheel niet gerepareerde pitchmarks zijn de trage greens (ook nog geprikt) in een zeer slechte conditie. De bal springt alle kanten op, gelijk een flipperkast. Al met al een teleurstellende ervaring.

gamerjans | 14-09-2021 | review: Efteling Golfpark / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Vandaag gespeeld met een arrangement 18 holes, ontvangst met koffie en afsluiten met 3 gangen diner voor €77,50 pp wat ons betreft een prima deal! Uiterst vriendelijk ontvangst door de dame bij de receptie en de starter, je voelt je meteen welkom, zo gastvrij! De ballen op de drivingrange zijn gratis, dat moeten meer banen doen ;-)! De baan ligt er goed bij en de greens waren heel snel, fairways en greens mooi kort gemaaid. Heerlijk gegeten als afsluiter en vriendelijke bediening. Al met al een superdag! Wij komen zeker nog eens terug.

Kim_Schoo | 14-09-2021 | review: Geijsteren Golf & Country Club / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Wat een heerlijke golfbaan. Alles klopte.
Fairways en grens waren prima. Restaurant uitnodigend en eerlijk eten. Kortom, voor een dagje golfen en eten was een dikke 9.

kuipereltjo | 14-09-2021 | review: Drentse Golfclub "De Gelpenberg" / Nederland

Beoordeling met 4 sterren

Hele leuke, verrassende baan in de Peel. Zeer gastvrij ontvangst en werden uitgebreid geïnformeerd. Relatief veel parren 5, waar wel goed op te scoren valt. En lastige parren 3. Ook zeer heuvelachtig. Absolute aanrader. Enig minpuntje is misschien de iets wat trage greens. Overigens zagen deze er wel prima uit. Ook na afloop lekker spaakhammetje gegeten. Prima bediening.

hansjanssen12 | 14-09-2021 | review: Golfcomplex de Golfhorst BV / Nederland

Beoordeling met 5 sterren

Wat een ervaring om hier te spelen, de omgeving is prachtig de baan is fantastisch, goed onderhouden de greens zijn snel en de service goed en het personeel van de Horeca zeer vriendelijk. (zoals het hoort)
De baan was (vanaf geel) niet erg moeilijk maar dat kwam ook omdat het windstil was en ik goed speelde, ik vermoed dat als het waait de baan een stuk moeilijker zal zijn.

Ik kom hier graag nog een keer terug.

infolouisoosterveernl | 14-09-2021 | review: Koninklijke Haagsche G & CC / Nederland

Swingende Golfscheurkalender


Heeft u behoefte aan een leuk golfitem voor op de prijzentafel bij een golfwedstrijd? Of op zoek naar een golfcadeau met Sinterklaas en Kerstmis? Zoekt u een cadeau voor een fanatieke golfer? Het antwoord...
lees verder >>